PDA

Просмотр полной версии : Медведєв пропонує Януковичу колективну безпеку.

Eva
18.05.2010, 14:18
Росія була б щаслива приєднанню України до Організації Договору про колективну безпеку.
Про це заявив президент Росії Дмитро Медведєв, виступаючи перед українськими студентами.
За словами Медведєва, рішення щодо приєднання України до ОДКБ має прийматися українським народом.

"Рішення з цього питання має приймати сама Україна. Якщо цікаво брати участь в ОДКБ - welcome. Якщо є якісь сумніви - ми з повагою до цього ставимося", - підкреслив він.
"Те, що було сказано президентом Януковичем по позаблоковому характері України, мене як президента Росії абсолютно влаштовує в поточній ситуації, тому що це повною мірою забезпечує наші інтереси, і як мені представляється, повною мірою відповідає сподіванням значної частини українського народу", - сказав Медведєв.

"Якщо в майбутньому ви вважатимете для себе правильним приєднатися до ОДКБ, ми, звичайно, будемо щасливі вас запросити і прийняти", - підкреслив він.
У той же час, Медведєв відзначив, що "не повинно бути такої ситуації, коли в ОДКБ беруть участь країни, які нічого не роблять".

"Це питання якоїсь дисципліни. Так і в НАТО до речі", - відзначив він.
Також Медведєв підкреслив, що ОДКБ не є противагою НАТО, і Росія не зацікавлена в протистоянні з якимсь військовим блоком.
Також він заявив: "Нам не подобаються ідеї подальшого розширення НАТО. Не тому, що ми проти НАТО або я проти НАТО... це усе-таки військовий блок, у якому Росія не бере участі. І чим ближче НАТО присувається до наших кордонів, тим нам дискомфортніше".

Українська правда

КАТ
18.05.2010, 14:44
За словами Медведєва, рішення щодо приєднання України до ОДКБ має прийматися українським народом

я проти НАТО... це усе-таки військовий блок, у якому Росія не бере участі. І чим ближче НАТО присувається до наших кордонів, тим нам дискомфортніше".
Проти,ой як проти! Аж пищать,так проти! От і вибір для України-НАТО чи ОДКБ! Яка к бісу "позаблоковість",то бджоляр вагався та коливався,чи проводити референдум про НАТО,чи ми таки позаблокові? Тут ніяких коливань не буде,буде тільки одне питання-що Я з цього матиму? І ніякої там широкої демократії! Роздумів,вагань! Залізна завіса на кордонах України,а не РФ і вся різниця.Для нас дуже,дуже значна,бо на кордоні жити завжди тяжче,а кордоном ми будемо і для Европи і для РФ-така собі нічия земля,якої нікому не жаль і яка найбільше страджає. "Окраїна"-щоб ій уже...

crant
22.05.2010, 11:32
Да, внеблоковость это не выход. Разрывают нас. Надо определяться. А Ющенко не колебался с референдумом. Он знал, что референдум покажет не то, что он так желает.

КАБАКА
22.05.2010, 12:37
crant, бросайте завод!Поедете на танке "к миру принуждать"!:D

Tahmas
22.05.2010, 21:36
Уважаемая Ева. А как лично вы относитесь к предложению Медведева о коллективной безопасности?

Tahmas
22.05.2010, 21:42
Да, внеблоковость это не выход. Разрывают нас. Надо определяться. А Ющенко не колебался с референдумом. Он знал, что референдум покажет не то, что он так желает.

Почему же не выход? Ведь существуют страны, которые нейтральные. И не тратятся на вооружение и содержание, в нашем случае не столько солдат, а на управленческий аппарат

Stepan
22.05.2010, 21:59
Почему же не выход? Ведь существуют страны, которые нейтральные. И не тратятся на вооружение и содержание, в нашем случае не столько солдат, а на управленческий аппарат
Удобно быть наивным, поинтересуйтесь, сколько тратит на оборону нейтральная Швеция.

Шахтер
22.05.2010, 22:16
crant, само собой Украина нужна России в ИХ военной системе. Я повторюсь, но вспомните в процентном отношении сколько в Афгане служило парнеи из Донбасса и сколько из Москвы?

Tahmas
22.05.2010, 22:30
crant, само собой Украина нужна России в ИХ военной системе. Я повторюсь, но вспомните в процентном отношении сколько в Афгане служило парнеи из Донбасса и сколько из Москвы?
У Вас есть такие данные?

Tahmas
22.05.2010, 22:33
З вашого галасу таке враження, що завтра почнеться війна.

Tahmas
22.05.2010, 22:35
Проти,ой як проти! Аж пищать,так проти! От і вибір для України-НАТО чи ОДКБ! Яка к бісу "позаблоковість",то бджоляр вагався та коливався,чи проводити референдум про НАТО,чи ми таки позаблокові? Тут ніяких коливань не буде,буде тільки одне питання-що Я з цього матиму? І ніякої там широкої демократії! Роздумів,вагань! Залізна завіса на кордонах України,а не РФ і вся різниця.Для нас дуже,дуже значна,бо на кордоні жити завжди тяжче,а кордоном ми будемо і для Европи і для РФ-така собі нічия земля,якої нікому не жаль і яка найбільше страджає. "Окраїна"-щоб ій уже...

монархист
22.05.2010, 22:44
У Вас есть такие данные?
А вы ТАМ были?

монархист
22.05.2010, 22:46
Когда начнётся-"галасувать" будет поздно.Или вы и хотите,что бы было поздно? У тешаете,высмеиваете,ёрнича ете по поводу серьёзных вещей.

Шахтер
24.05.2010, 16:46
Tahmas,

Сообщение от Шахтер
crant, само собой Украина нужна России в ИХ военной системе. Я повторюсь, но вспомните в процентном отношении сколько в Афгане служило парнеи из Донбасса и сколько из Москвы?У Вас есть такие данные?
Откудаж у меня данные? Я предлагаю посчитать тем кто так яро выступает чутьли не за союзное с Россией государство.