PDA

Просмотр полной версии : Досягнення уряду Тимошенко

sandor
16.03.2010, 00:16
Головні підсумки урядування Юлії Тимошенко
Урядування Юлії Тимошенко прийшлося на найважчий для української економіки період. Україна, яка є учасником всіх світових процесів, також потрапила в полон фінансово-економічної кризи. Водночас прогнози "доброзичливців" не справдилися, а їх поради залишилися тезами для політологів. Юлія Тимошенко втримала країну від банкрутства і соціального колапсу. За час її урядування ні на копійку не змінилася ціна на газ та електроенергію для людей. Не допущено зростання пенсійного віку. Не зменшено, а подекуди й збільшено соціальні стандарти. Юлія Тимошенко передає нелегітимному уряду Миколи Азарова країну без жодної копійки боргів з соціальних виплат. Загалом уряд Юлії Тимошенко захистив Україну по семи ключових позиціях.

1. Юлія Тимошенко не дозволила перекласти наслідки кризи на плечі простих громадян і передає країну без боргів з соціальних виплат.

"Я не дозволила кризу покласти на плечі простим людям. Так, це радили всі: аналітики, усі політологи, усі, хто намагався допомогти порадою уряду "рятувати" країну від кризи. Тобто я не дозволила ні на один день зірвати соціальні платежі, не дозволила зменшити соціальні стандарти. Не дозволила зробити так, щоб кризу повною мірою на себе взяли прості пересічні люди. Хоча ви добре знаєте, що такі "доброзичливі" політики, як Ющенко, Янукович і інші, кожен день пророкували, що буде припинено виплати пенсій, зарплат, допомоги на народження дитини, соціальних та інших платежів. Нічого цього не сталося. І я передаю новому уряду країну, яка не має жодної копійки заборгованості по соціальним платежам", - сказала Юлія Тимошенко.

2. За час перебування Юлії Тимошенко на посаді не зросли ціни на газ і електроенергію для населення

"Я не допустила стрімкого зростання цін на енергоносії для людей та промисловості, незважаючи на те, що мені ультимативно ставили завдання підвищувати ціни на електроенергію, на газ, на газ для виробництва тепла, ви всі це бачили і пам'ятаєте. Але 2008, 2009 роки і початок 2010 року ні на копійку не змінилася ціна на газ, на електроенергію для населення, і ні на копійку не змінилася ціна на газ для промисловості і інших споживачів. І, до речі, це ще одне досягнення, тому що ми мали можливість стабільно тримати енергетичний баланс держави. Ми не допустили енергетичного колапсу", - заявила екс-прем'єр-міністр України.

3. Юлія Тимошенко не допустила зростання пенсійного віку. Лідер опозиції й надалі захищатиме цей принцип

"Ми виступили категорично проти зміни соціальних законів проти людей. Ми не допустили зростання пенсійного віку. І далі, якщо буде підніматися це питання, я можу твердо сказати свою позицію: поки не буде реформована система охорони здоров’я і не буде підвищена тривалість життя людей, збільшувати пенсійний вік неприпустимо", - переконана Юлія Тимошенко.

4. Уряд Юлії Тимошенко успішно розплатилася з боргами попередніх урядів та не допустила дефолту країни

"Коли пророкували країні дефолт, то спиралися на ці цифри, тому що так склалося, що всі попередні уряди набралися боргів, а термін погашення боргів зовнішніх і внутрішніх попереднього уряду, піковий обсяг повернення боргів прийшовся на 2009 рік. І тому з радістю великі політики, які були кандидатами в Президенти, оголошували можливий дефолт країни, тому що 31 млрд. потрібно було повертати в той час, коли фінансова криза розривала країну, коли тільки 50% бюджетних надходжень поступали в казну. Ми не допустили дефолту і ми повністю 31 млрд. боргів держави, який прийшлися на 2009 рік, без порушення термінів, виплатили. Це без урахування всіх корпоративних боргів "Укравтодору", "Укрзалізниці", "Укртелекому", які запозичав уряд Януковича, а ми вчасно віддали в цьому році, в тому числі достроково", - підкреслила екс-прем'єр-міністр України.

"Я хочу спростувати повністю і цілком всі фальшиві, брехливі заяви Януковича, Азарова, всієї цієї камарильї, яка зараз дорвалась до влади, про те, що ми запозичали стільки, скільки країні доведеться віддавати потім сотню років", - заявила Юлія Тимошенко.

За її словами, всі фахівці знають, що рівень державного боргу обліковується у співвідношенні до рівня ВВП. "Україна порівняно з ключовими країнами світу після кризи має один з найкращих показників. Кращий має тільки Білорусь. Один з найкращих показників Україна має по оптимальності державних боргів по відношенню до ВВП. І якщо, наприклад, успішна Німеччина має державний борг майже 80% до ВВП, а Україна має лише 34%", - додала вона.

5. Юлія Тимошенко забезпечила енергетичну стабільність. Сьогодні незаконному уряду Азарова передано державу з рекордним стратегічним запасом газу в обсязі 27 млрд. кубометрів

"На фоні кризи були поради розпродавати все, роздавати й не тримати на балансі держави енергетичну власність, родовища, все на світі. Казали, що позбувшись цього, держава легко зітхне. Ми не допустили енергетичної нестабільності, в тому числі, уклавши правильні контракти, зробивши енергетичні резерви держави. Тому енергетичної нестабільності в країні не було. І, навіть, коли була газова криза на початку 2009 року, ви пам'ятаєте, коли Європу залишили без природного газу, Україна була з природним газом. Україна була з теплом. Тому що ми зробили стратегічні запаси природного газу на багато років для нашої держави. Якщо нова влада не розбазарить все це, як завжди все це у неї бувало. Я вам скажу, що, тримаючи енергетичну стабільність, ми, в тому числі, захищали і нашу політичну незалежність", - сказала Юлія Тимошенко.

6. Юлія Тимошенко зберегла всю ключову державну власність

Уряд Юлії Тимошенко за всі 18 років незалежності держави став першим урядом, який не дозволив олігархії пальцем доторкнутися до державної стратегічної власності, не дозволив привласнити нічого, що є вартісним і цінним для нормального розвитку держави. "Жоден стратегічний об’єкт енергетики, машинобудування, жодне стратегічне родовище, надра, які в тому числі представляють велику цінність нашої держави, не були забрані нечесними олігархічними структурами. Це був перший уряд, який це не дозволив зробити. Ми цього не допустили", - заявила екс-прем'єр-міністр України.

7. Юлія Тимошенко не створювала коаліцію методами Януковича. Вона трималась Конституції і законів, не відступила від демократичних принципів, не робила жодних спроб обмежити свободу слова

"Я ні на крок не відійшла від демократичних цінностей. Я не сформувала більшість в парламенті і уряд, так як це робить зараз Янукович, попираючи Конституцію і все, що сьогодні є основою права. Я не посягнула жодною своєю дією на свободу слова, на чесність і відкритість інформації, на вибори, які, до речі, зараз політичною доцільністю перший раз перенесені на рік… Натомість, сьогодні вже навіть короткі репліки, які я кажу як коментарі для засобів масової інформації, проходять спеціальну цензуру, ріжуться й вирізаються фрази, які не так доторкаються до Януковича та його команди", - зазначила Юлія Тимошенко.

8. У спадок від Юлії Тимошенко незаконному уряду Миколи Азарова дістається економіка, яка знаходиться на підйомі. Тільки за січень цього року динаміка відновлення промисловості становила майже 12%

Переможні реляції оголошувати ще зарано, криза до кінця ще не завершилась, але Юлія Тимошенко залишає економіку на достатньо впевненому підйомі. Економіка України сьогодні зростає – це беззаперечний факт. Саме уряд Юлії Тимошенко створив передумови для зростання, яке у січні цього року становило 11,8%.

Під час підсумкової прес-конференції Юлія Тимошенко досить критично за допомогою слайдів продемонструвала глибину падіння української економіки під час світової кризи. Водночас, усі наведені дані свідчать про те, що, починаючи із середини 2009 року, кожного місяця в Україні спостерігається підйом виробництва. Криза ще триває, але в останній період урядування Юлії Тимошенко підйом економіки становив у середньому більше 10% на місяць.

"У першу чергу, в кризу ми зробили 17 антикризових програм підтримки всіх ключових, стратегічних галузей нашої держави. І ми, переживши радикальне падіння виробництва, радикальне падіння ВВП, а це якраз відбулося всередині 2009 року, ми все ж таки, завдяки цим антикризовим програмам уже із середини 2009 року кожен місяць почали виводити країну із цієї глибини економічного падіння. Маючи антикризову програму для гірничо-металургійного, хімічного, вугільного, аграрного комплексів, будівництва, машинобудування (але це далеко не все), концентруючи кожну копійку державних фінансів, ми боролися за кожну галузь. І якщо найгіршим у нас був квітень і травень, де падіння досягало 32%, після січня, де радикальне падіння промисловості було 34%, то ми, починаючи з червня, кожен місяць нарощували обсяги виробництва. І вже в січні 2010 року порівняно з січнем 2009 року динаміка відновлення промисловості вийшла на 11,8%. За попередніми даними, лютий до лютого зростання становить 9%. Тому ми Януковичу, новому уряду залишаємо економіку на підйомі. Безумовно, криза до кінця не завершилась, ми ще не можемо якісь переможні реляції оголошувати, але ми залишаємо економіку на достатньо впевненому підйомі. І саме тому я хочу порадити Януковичу, щоб він зберіг на 2010 рік темп зростання ВВП 11,8%, який ми йому в січні передаємо", - заявила Юлія Тимошенко.

sandor
16.03.2010, 16:38
Дуже приємно, коли проти фактів ніхто не може нічого протиставити, це означає, що уряд Тимошенко вела правильну и чесну політику, що вона показала хороший приклад служіння народу, Батьківщині.

Santa_M
16.03.2010, 18:58
Но коментс!Хочется добавить только Алелуя братья-она воплощение Бога на земле )))

sandor
16.03.2010, 19:50
Но коментс!Хочется добавить только Алелуя братья-она воплощение Бога на земле )))

Я не совсем Вас понял, эксперт наш образованный. Написано все там правильно, но Вам не нравится, что стоит имя Юлии Тимошенко? А так все правильно, не так ли?

Santa_M
16.03.2010, 20:07
Ну хорошо давайте пройдёмся по всему
П.1 МЖК(Молодёжній фонд будивніцтва) уже где-то с декабря не віплачивает компенсацию по процентам для тех людей что взяли деньги в банке по этой программе
П.2 Не поднялась,но почему не поднялась потому что выборы были на носу,а поднятие цен-смерти подобно
П.3 Не знаю с 2000 года я такое не слышал вообще
П.4 Инфляция 15% почти как в Грецие.Это не дефолт?
П.5 Газ пощупать нельзя никто не может точно сказать есть у нас в газохранилищах что-то или нет.Это вопрос равносильній тому сколько у нас в армие танков(де юре и де факто)
П.6 Задо продали Криворожсталь а деньги непонятно куда ушли
П.7 Вот с этим отчасти согласен.То что делает сейчас ПР- неконституционно.Но с другой стороны при ней как и при Азаровы взымались налоги на перёд
П.8. [url=http://economics.unian.net/rus/detail/9055]

sandor
16.03.2010, 22:07
Ну хорошо давайте пройдёмся по всему
П.1 МЖК(Молодёжній фонд будивніцтва) уже где-то с декабря не віплачивает компенсацию по процентам для тех людей что взяли деньги в банке по этой программе
П.2 Не поднялась,но почему не поднялась потому что выборы были на носу,а поднятие цен-смерти подобно
П.3 Не знаю с 2000 года я такое не слышал вообще
П.4 Инфляция 15% почти как в Грецие.Это не дефолт?
П.5 Газ пощупать нельзя никто не может точно сказать есть у нас в газохранилищах что-то или нет.Это вопрос равносильній тому сколько у нас в армие танков(де юре и де факто)
П.6 Задо продали Криворожсталь а деньги непонятно куда ушли
П.7 Вот с этим отчасти согласен.То что делает сейчас ПР- неконституционно.Но с другой стороны при ней как и при Азаровы взымались налоги на перёд
П.8. [url=http://economics.unian.net/rus/detail/9055]

Очень глубокий анализ, особенно по газу, который Вы не можете пощупать. Тогда понюхайте его.

Santa_M
18.03.2010, 20:00
sandor если вам нечего что ответить тогда просто курите

sandor
18.03.2010, 20:15
sandor если вам нечего что ответить тогда просто курите

Призываете нас с Вами не флудить? Давайте не будем писать бесмыслицы.

Santa_M
18.03.2010, 20:29
Хорошо если ві согласні не флудить я тоже не буду

sandor
19.03.2010, 19:10
Азаров: у модернізацію економіки щороку треба вкладати $70 мільярдів

У модернізацію економічного сектору країни щороку необхідно вкладати 70 млрд. доларів, вважає прем`єр-міністр України Микола АЗАРОВ.

«Наше завдання - сконцентрувати ресурси і направити на технологічне оновлення», - сказав прем`єр-міністр, наголосивши, що масштаби необхідного технологічного оновлення величезні. «Якщо ми серйозно говоримо про модернізацію нашої економіки і про те, які кошти потрібно вкласти по країні в цілому, так от, нам необхідно вкладати, щонайменше, 70 млрд. доларів на рік», - заявив М.АЗАРОВ.
При цьому він додав, що «якщо впродовж 10 років ми такі темпи забезпечимо, забезпечимо ці обсяги, то через 10 років ми зуміємо вийти на сучасний рівень розвитку економіки; якщо не виділимо – ми відстанемо».
Глава уряду пояснив, що «всі світові фінансові кризи – це, насправді, прояв боротьби за перерозподіл ринку, спроби для себе створити найбільш оптимальні умови».
Вот так, дорогие соотечественники, вы говорите о каких-то 11,5 миллиардах долларов кредитов взятых правительством Тимошенко для выхода страны из кризиса на 10 лет, то есть украинцы должны будут отдать 250 долларов.
А что нам предлагает Азаров? Взять кредитов на 700(!) миллиардов долларов в течение 10 лет и после этого украинцы станут счастливыми, отдавая теперь 15200 долларов каждый украинец, даже младенец.
Кто-то вопил о том, что Тимошенко загнала Украину в невылазную долговую яму? А это вариант Азарова для простых людей будет просто конец, но половина этих денег окажется у мафии, как раньше это они демонстрировали не раз. Следим внимательно за деребаном страны.

Anatoliu
19.03.2010, 19:11
Вы уж извините, но нет ничего в идеале.
Руководство КМ Ю.Тимошенко также было не идеальным. Тут можно вспомнить газовые контракты, деньги МВФ, а по мелочам много насобирать можно.
То что В. Янукович ставит своих людей - это понятно. В некотором плане даже хорошо, потом не будет нить, что не выполнялись его указания, разворовывались средства и т. д. В данный момент, препятствовать - себе же во вред, потому как реально оценить его управление не реально. А то что за месяц результатов не видно - так это извините не диарея, раз и готово. Тут ещё поднапрячься надо.
Мое мнение: необходимо немного выдержки. А дальше время покажет. Вот только народ у нас раскручивается слабо.:bb::bb::bb:

sandor
19.03.2010, 19:19
Вы уж извините, но нет ничего в идеале.

Кому пишете и о чем?

Anatoliu
19.03.2010, 19:59
Кому пишете и о чем?
А Вы наверно только последний пост читаете.

sandor
19.03.2010, 20:10
А Вы наверно только последний пост читаете.

Значит написали всей публике.

sandor
31.03.2010, 00:14
БЮТ: Партія регіонів провалила свої ж соціальні закони
Сьогодні у парламенті фракція Партії Регіонів укотре відмовилася підтримати законопроекти щодо підвищення соціального захисту малозахищених категорій громадян, які були внесені на розгляд Верховної Ради представниками цієї політичної сили до президентських виборів.
Як повідомили УНІАН у прес-службі БЮТ, про це заявив народний депутат від БЮТ, член Комітету ВР з питань праці та соціальної політики Андрій ПАВЛОВСЬКИЙ.
Він розповів, що один із законопроектів передбачав збільшення пенсій для "дітей війни" - колишніх полонених нацистських таборів.
«Це всього лише кілька тисяч людей. Щоб підняти їм пенсії згідно із законопроектом, потрібно було всього 9 млн. грн. Я глибоко вражений цинічною поведінкою Партії регіонів, в якій практично кожен катається на дорогій яхті, живе в розкішному маєтку і купує футбольні клуби», – зазначив А.ПАВЛОВСЬКИЙ.
За словами депутата, інший законопроект, який теж “провалила” ПР, мав реалізувати право чорнобильців та інвалідів 1-ї групи на безплатну поїздку раз на рік за державний кошт. Цю ідею підтримали всього два депутати від Партії регіонів. Мотивація “регіоналів”: в уряду коштів не вистачить, зазначив депутат.
«Обидва законопроекти, про які йде мова, були внесені самими “регіоналами” – але до виборів (йдеться про президентські вибори 2010 року – УНІАН). Тоді Партія регіонів волала на кожному кроці про те, як вона дбає про народ. А тепер, вже після виборів, маски спали і виявилося, що жодну – навіть власну – ініціативу, Партія регіонів не збирається впроваджувати в життя. Це суцільна брехня і знущання над людьми, яким кілька місяців тому спочатку дали надію, а зараз тихою сапою намагаються прибрати з бюджетних видатків все, що могло б полегшити життя найменш захищених верств населення», - сказав А.ПАВЛОВСЬКИЙ.
«Хотілося б порадити Віктору ЯНУКОВИЧУ і його уряду виставити на продаж вкрадену державну резиденцію «Межигір’я», а виручені кошти – нехай спрямують на виконання соціальних обіцянок, яких нароздавали під час виборів», – додав він.

sandor
19.05.2010, 00:53
Досягнення уряду Ю.Тимошенко в умовах світової фінансової кризи (*.ppt)
Юлія Тимошенко, щоразу перебуваючи при владі, незважаючи на постійну протидію, кардинально вирішувала "тривалі" і успадковані від попередніх влад проблеми економічного і соціального життя країни.

1. За президентства Леоніда Кучми на посаді Віце-прем'єр-міністра Юлія Тимошенко в 1999-2001 роках навела порядок в енергетиці. В Україні припинилися відключення електрики.
2. У той же період часу ліквідувала бартер, вивела з тіні і направила до бюджету багатомільярдні ресурси. Завдяки цьому було погашено заборгованості з виплати зарплат і пенсій.
3. У 2005 році на посаді Прем'єр-міністра України провела відкритий конкурс з продажу "Криворіжсталі", в результаті якої підприємство було приватизовано за 24,2 млрд. грн. при стартовій ціні 10 млрд. грн.
4. У той же період було ліквідовано спеціальні економічні зони, які були "чорні дірками" для крадіжки грошей.
5. У той же період у десятки разів підвищено виплати у зв'язку з народженням дитини. Зараз в Україні фіксується стійка тенденція збільшення народжуваності.
6. У 2008-2009 роках на посаді Прем'єра змогла відмовитися від посередництва "Росукренерго" і укласти прямий контракт між НАК "Нафтогаз України" і російським ВАТ "Газпром". Завдяки домовленостям Юлії Тимошенко з формули ціни на газ було виключено всі політичні складові, і Росія тепер постачає блакитне паливо за загальноприйнятою в Європі економічного формулою.
7. Уряд Юлії Тимошенко забезпечує своєчасну та в повному обсязі оплату за імпортований природний газ.
8. У 2008-2009 роках почала реалізацію програми з виплати компенсацій за втрачені заощадження в Ощадбанку СРСР. 6,5 млн. вкладників отримали по тисячі гривень компенсації. Створено реєстр вкладників для продовження виплат.
9. У цей же період ліквідується корупція при видачі актів на землю. Тепер кожен громадянин може безкоштовно оформити акт на свою земельну ділянку.
10. Зусиллями Юлії Тимошенко та її команди повернуто у державну власність шельф Чорного моря, на якому сконцентровано стратегічні для України запаси нафти і газу, на які "поклало око" оточення Януковича і Ющенка.
11. У 2009 році в українські газові сховища закачано рекордний за весь час незалежності обсяг природного газу - більше 25 млрд. кубічних метрів.
12. З ініціативи та за підтримки Юлії Тимошенко в 2008-2010 роках здійснюється планомірна та послідовна антикризова програма з підтримки гірничо-металургійної галузі. Підприємства ГМК отримують пільги з оплати за природний газ і електроенергію.
13. У цей же період відновлено авіабудівну галузь, яка протягом останніх 10 років перебувала у стані банкрутства. Випущено новий літак Ан-148-100, завершився черговий етап робіт зі створення військово-транспортного літака Ан-70. Підприємствам галузі надано пільги з оподаткування, а також спрощено митні процедури, що дозволить збільшити портфель замовлень.
14. У 2009 році на озброєння Збройних Сил України надійшов новий український танк "Оплот", який став унікальною розробкою Харківського заводу ім. Малишева і конструкторського бюро Морозова. У даний час ведуться переговори про постачання цього виду танків до зарубіжних країн.
15. У 2009 році Виконком УЄФА ухвалив рішення про проведення в чотирьох українських містах фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. В даний час фінансування та роботи зі спорудження стадіонів, аеропортів і готелів здійснюється в повному обсязі та у відповідності до графіка, узгодженого з УЄФА.
16. У цей же період виконано всі підготовчі роботи для забезпечення запуску супутника зв'язку, що дозволить здійснювати трансляцію матчів Євро-2012. Супутник планується запустити у вересні 2011 року. Програма виробництва і запуску супутника здійснюється спільно з Канадою.
17. У цей же період, в умовах глобальної фінансово-економічної кризи, здійснюється програма з націоналізації банків для забезпечення їх зобов'язань щодо повернення вкладів фізичним особам. До банкрутства комерційних банків (Банк "Надра", "Родовід-банк", "Укрпромбанк", "Укргазбанк" та ін.) причетне оточення Януковича. У результаті дій уряду більш 2 млн. вкладників отримали державні гарантії повернення своїх заощаджень.
18. Уряд Юлії Тимошенко протягом усієї своєї каденції забезпечив своєчасну та в повному обсязі виплату пенсій і зарплат, незважаючи на фінансову кризу і падіння виробництва на експортоорієнтованих підприємствах, основними власниками яких є представники Партії регіонів.
19. У бюджетній сфері збережено всі робочі місця, на відміну від приватних підприємств.
20. В умовах кризи з ініціативи Юлії Тимошенко розроблено і здійснюється програма підтримки будівельної галузі. Завдяки вжитим заходам, тисячі людей, які стояли у пільгових чергах на отримання житла, отримали квартири.
21. За два роки прем'єрства Юлії Тимошенко агропромисловий комплекс одержав державну підтримку. Саме в ці роки Україна зібрала найбільший врожай і вийшла на третє місце в світі з експорту зерна.
22. Наприкінці 2009 року - в рік глобальної світової кризи - введено в експлуатацію найбільшу в Європі Дністровську гідроакумулюючу електростанцію, яка будувалася понад 25 років.
23. Економічна політика Юлії Тимошенко з підтримки державних шахт дозволила ввести в розробку десятки нових лав, придбати нове обладнання, збільшити зарплату шахтарям та пенсії шахтарям-пенсіонерам.
24. З ініціативи Юлії Тимошенко з 1 січня 2010 року від усіх податків звільнено підприємства, які займаються виробництвом відновлюваних альтернативних джерел енергії. Уже через п'ять років у паливно-енергетичному балансі України частка альтернативної енергії складе 15%.
25. Уряд Юлії Тимошенко закрив гральний бізнес, щоб захистити моральність, духовність, спокій дітей, підлітків та сімей.
26. У 2009 році уряд Юлії Тимошенко погасив 50,6 млрд. грн. зовнішніх запозичень, з яких 71% коштів було залучено попередніми урядами.
27. В Україні інфляція в грудні 2009 року по відношенню до листопада склала 0,9%, з початку року (до грудня 2008 року) - 12,3%. У січні-грудні 2009 року, у порівнянні з аналогічним періодом 2008 року, інфляція склала 15,9%. Нагадаємо, що у благополучному некризовому 2007 році рівень інфляції при уряді Януковича переступив позначку в 17%.
28. Не дивлячись на кризу, уряд забезпечує поетапне підвищення соціальних виплат, зарплат і пенсій. Протягом 2010 року розмір пенсії планується збільшити до рівня 60% середньої зарплати за попередні роки трудового стажу.
29. Кабінет Міністрів України встановив з 1 січня 2010 року 100 академічних стипендій уряду для студентів-інвалідів. Розмір стипендії становитиме 850 грн., для інвалідів першої групи його буде збільшено на 50%. Зараз звичайна студентська стипендія становить 500 грн. проти 9 грн. за часів президентства Леоніда Кучми.
30. В умовах кризи за ініціативи Юлії Тимошенко в 2009 році вдвічі були скорочені зарплати Прем'єр-міністра, віце-прем'єрів і міністрів.
31. Уряд Юлії Тимошенко розробив і реалізує програму з надання легкових автомобілів людям з обмеженими фізичними можливостями. У першу чергу, автомобілі надаються інвалідам війни, які брали безпосередню участь у бойових діях під час Другої світової війни та війни з Японією, а також інвалідам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.
32. У 2009 році в рамках підтримки сільської медицини закуплено та поставлено в районні та сільські лікарні та амбулаторії близько 3 тисяч автомобілів швидкої допомоги.
33. Уряд Юлії Тимошенко влітку 2009 року ініціював ухвалення пакету антикорупційних законів "Про принципи запобігання й протидії корупції" та "Про відповідальність юридичних осіб за здійснення корупційних правопорушень", які повинні були набути чинність з 1 січня 2010 року. Проте в останні дні грудня через змову Партії регіонів та за сприяння Віктора Ющенка набуття чинності нового законодавства було відсунуто ще на три місяці.
34. Уряд Юлії Тимошенко розробив та направив до Верховної Ради пакет законопроектів зі стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу. Зокрема, йдеться про скорочення кількості контролюючих органів, закріплення на законодавчому рівні спрощеної системи оподаткування, впровадження державного страхування банківських кредитів для суб’єктів підприємництва тощо.

sandor
31.05.2010, 15:22
[B]Досягнення уряду Ю.Тимошенко в умовах світової фінансової кризи (*.ppt)

Santa_M
05.06.2010, 13:01
Она не была ни ангелом не демономУ неё были свои просчёты и свои успехи.Не так хорошо,как говорит она,но не так плохо как хотеось бы ПР